Покладання квітів до пам'ятника Т.Шевченка

Покладання квітів до пам'ятника Т.Шевченка

22 серпня напередодні святкування державних свят - Дня Державного Прапору та Дня незалежності України сільський голова Денис Росовський, секретар сільської ради Ольга Євтушенко, в.о. старости Охіньківського старостинського округу Володимир Маснуха та директор Охіньківської ЗОШ Микола Марченко здійснили покладання квітів до пам'ятника Т.Шевченка, що знаходиться у с. Охіньки, щоб вшанувати пам’ять генія українського народу, слова, думки та справи якого про незалежну, соборну та сильну Україну актуальні й донині.

Роботи з благоустрою!!!

Роботи з благоустрою!!!

21-22 серпня силами небайдужих місцевих мешканців проведені роботи по благоустрою мосту над місцевою річкою у селі Переволочна. Активісти розчистили зливні решітки, звільнили міст від землі, підготували перила та здійснили фарбування. Працювали усі гуртом в дружній атмосфері. Виконавчий комітет сільської ради висловлює величезну вдячність ФГ "СИНАГРО" (голова - Дмитро Синенко) за надані матеріали, а також усім небайдужим громадянам за проявлену ініціативу зробити Переволочнянський округ кращим. Низький Вам уклін. Це неймовірна добра справа.

Посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС

Посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС

Напередодні святкування державних свят Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці Незалежності України Сухополов'янська ОТГ традиційно долучилась до доброчинної акції «Посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС». Громада формувала допомогу з врахуванням того, що саме зараз необхідно нашим військовим. Волонтери вирушили на схід, щоб наші воїни відчули усю домашню любов та підтримку, адже наш спокій залежить лише від них. Висловлюємо вчергове щиру подяку старостинським округам, суб'єктам господарювання та населенню за надану допомогу для наших хлопців.

СПЛАТА ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ!!!

СПЛАТА ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ!!!

Звертаємося з проханням до громадян, у власності чи користуванні яких знаходяться земельні ділянки на території адміністративного центру громади (с. Сухополова, с. Білещина, с. Пирогівці, с. Полова, с. Ярова Білещина), отримати у приміщенні сільської ради за адресою: с. Сухополова, вул. Чернігівська, 32, квитанції зі сплати земельного податку за 2020 рік.

Продовжуються роботи з благоустрою.

Продовжуються роботи з благоустрою.

Сьогодні розпочато часткову підсипку дороги, що має грунтове покриття, по вулиці Сосновий Бір в селі Сухополова на території адміністративного центру громади. Сподіваємося, що дана підсипка буде корисна жителям вулиці у дощову погоду, а особливо взимку. Величезне спасибі за надану допомогу ТОВ "ВТФ "Керамік Прилуки", ТОВ "Прилуцький хлібодар" та ФОП Цибенко Юрій Григорович.

Дбають про благоустрій  у селі Смош

Дбають про благоустрій у селі Смош

Щоденні завдання й турботи є в кожній сільській громаді, з них і складається життя. Позитивним моментом у житті селян, надією на вирішення багатьох питань є наявність відповідальних партнерів, які, розуміючи проблеми розвитку сіл, допомагають громадам.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

Сухополов'янська ОТГ висловлює слова співчуття Виконавчому комітету, депутатському корпусу, усім жителям Вертіївської ОТГ, рідним та близьким з приводу передчасної смерті голови громади Ігоря Мороза, який пішов з життя на 45 році життя.

З Днем будівельника!!!

З Днем будівельника!!!

Шановні будівельники! У цей веселий, радісний, святковий день бажаємо любові, удачі, щастя, радості, міцного здоров'я Вам, Вашим рідним і близьким.

З Днем Пантелеймона Цілителя!

З Днем Пантелеймона Цілителя!

Святий Пантелеймон — покровитель лікарів, податель милості та одужання всім болящим, а також — покровитель військових. Саме до цього великомученика звертаються в хвилини тілесної та душевної скорботи, його просять про одужання у безнадійних випадках. В Україні лікарям за відданість справі вручають Орден святого Пантелеймона.

З Днем працівників ветеринарної медицини!

З Днем працівників ветеринарної медицини!

Усі ветеринари сьогодні відзначають своє професійне свято. Без активної участі працівників ветеринарної медицини брати наші менші не змогли би радувати око своїх хазяїв. Саме завдяки їм ми також маємо можливість вживати в їжу якісні продукти тваринництва.