Молодіжна рада Сухополов'янської громади взяла участь у серії тренінгів Проєкту "Дієва робота ініціативної молоді" (ДРІМ) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Голова Молодіжної Ради, учитель історії та правознавства Заїздської ЗОШ І - ІІ ступенів Ігор Хоменко та заступник голови Молодіжної Ради, спеціаліст ІТ Сухополов'янської сільської ради Артем Андрющенко взяли активну участь у серії тренінгів Проєкту "Зміцнення громадської довіри в Україні" - UCBI, "Дієва робота ініціативної молоді" (ДРІМ), який підтримує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Тренінги проходили офлайн у м. Чернігів на базі Агенції Міжрегіонального розвитку, модеровані КУ "Чернігівський обласний молодіжний центр" та професійними тренерами.

Проведено рейд  у Білорічицькому  старостинському окрузі

          22 грудня 2023 року начальник  служби у справах дітей Лариса Грабина, директор Центру соціальних служб сільської ради  Олена Ільїна, староста Білорічицького старостинського округу Валерій Коваленко спільно з поліцейським офіцером Сухополов’янської громади Юрієм Дем’яненком  провели рейд  в с.Білорічиця (Білорічицький старостинський округ), у ході якого було обстежено умови проживання та  виховання дітей з різних категорій сімей. Також проведено прийом громадян з різних  питань щодо соціального захисту прав  дітей. Робота в даному напрямку буде продовжена. Працюємо спільно для жителів нашої громади.

Оперативна інформація станом на 06.00 23 грудня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот шістдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Шановні працівники енергетичної галузі!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати Вас  з професійним святом –  Днем енергетика, який відзначаємо щорічно 22 грудня. Висловлюємо слова великої поваги та  щирої вдячності за те, що  самовіддану та  злагоджено тримаєте енергетичний фронт. На сьогодні, в умовах повномасштабної війни з російською федерацією Ваша  праця  надважлива, адже саме Ви щодня  самовіддано, ризикуючи, забезпечуєте відновлення та постачання електроенергії  промисловим і побутовим споживачам, наповнюєте наші оселі  світлом, теплом і затишком.

Оперативна інформація станом на 06.00 22 грудня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот шістдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Державній службі зайнятості – 33!

21 грудня 2023 року виповнюється 33 роки від дня створення державної служби зайнятості. Для її працівників – це не лише свято, а й нагода підвести підсумки та окреслити нові орієнтири на майбутнє.

Відбулася 41   сесія Сухополов’янської сільської ради

  21 грудня  відбулося пленарне засідання 41 сесії 8 скликання  Сухополов’янської сільської ради,  під час якого  було розглянуто 5 питань. На початку сесії депутати сільської ради, посадовці, старости старостинських округів громади вшанували  хвилиною мовчання   світлу пам'ять, громадянську відвагу та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту територіальної цілісності України, та безневинних мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Відкрито  «Клас безпеки»  в Сухополов’янському  ліцеї

Здійснено ще один крок  громади у Всеукраїнському проєкті з відкриття «Класів безпеки» з метою вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. «Класи безпеки» дозволять підготувати учнів до неочікуваних ситуацій, підвищать їх готовність до збереження життя вже з дитинства. Відділом освіти, молоді та спорту Сухополов’янської сільської ради було заплановано відкриття двох «Класів безпеки» в закладах освіти впродовж 2023 року.

Вічна пам'ять!

Керівництво та посадовці Сухополов’янської  громади, депутатський корпус, виконавчий комітет  висловлюють  найщиріші співчуття рідним і близьким з приводу тяжкої втрати найріднішої людини, члена виконавчого комітету Сухополов’янської сільської ради Кривич Ольги Василівни (Канівщинський старостинський округ), серце якої зупинилося  сьогодні, 20 грудня 2023 року.