У Сухополов’янській громаді розпочав роботу  ЦНАП!

          Відповідно до вимог чинного законодавства України щодо  надання адміністративних послуг  20 грудня 2023 року  відбулося відкриття Центру надання адміністративних послуг Сухополов’янської сільської ради  в адміністративному  центрі громади - с.Сухополова  по вул.Чернігівській, 32, у якому  надаватимуть адміністративні послуги для  понад 13 тис. жителів з 54 населених пунктів 19 старостинських округів громади  у зручних та комфортних умовах із дотриманням усіх вимог безбар’єрності приміщення.  У відкритті ЦНАПу взяли участь очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський,  начальник відділу – державний реєстратор  відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ірина Якименко та в.о. начальника відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Прилуцької районної державної адміністрації  Людмила Ярошенко.

Оперативна інформація станом на 06.00 20 грудня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот шістдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

«Армія відновлення»: Чернігівщина в ТОП областей з найбільшою кількістю залучених безробітних

За інформацією Державного центру зайнятості, станом на 18 грудня 2023 року до участі в "Армії відновлення" долучилися українці та українки з 19 регіонів. На виплату заробітної плати за участь у суспільно корисних роботах з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття профінансовано більше 0,5 млрд грн.

Жінка має бути економічно незалежною

Це головний лейтмотив форуму «Економічне наснаження вразливих жінок задля подолання гендерно зумовленого насильства та відбудови України», який відбувся днями в Києві. Він зібрав на одному майданчику представників та представниць уряду, Верховної Ради, органів місцевого самоврядування, державних та приватних компаній, посольства Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). Участь у заході взяли і представники Державної служби зайнятості, зокрема директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

Оперативна інформація станом на 06.00 19 грудня 2023 року щодо російського вторгнення

Розпочалася шістсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

На Прилуччині правоохоронці вилучили з незаконного обігу контрафактні тютюнові вироби на 200 тисяч гривень

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції в ході обшуку вилучили у мешканця Ічнянської громади понад 3000 пачок цигарок з ознаками підробки. Наразі поліція встановлює джерело походження вилученої продукції.

Шановні працівники державної виконавчої служби!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте привітати Вас з професійним святом – Днем працівника державної виконавчої служби! 

Оперативна інформація станом на 06.00 17 грудня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот шістдесят друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Вдячні  Міжнародній організації з міграції (МОМ)  за допомогу   та співпрацю

Посадовці Сухополов’янської громади 14 грудня 2023 року взяли участь у заключному форумі за результатами конкурсу грантів «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку» відповідно до угоди про реалізацію між Mіжнародною організацією з міграції та Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр», який проходив в м.Києві.

Оперативна інформація станом на 06.00 16 грудня 2023 року щодо російського вторгнення

Слава Україні! Розпочалася шістсот шістдесят перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.