ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ЗДІЙСНИТИ ЗМІНУ ТАРИФІВ НА 2024 РІК

Керуючись п.2 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на житлово-комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130, КП “ ДОБРОБУТ” доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на збирання та перевезення побутових відходів.

Відбулося засідання Координаційної ради

14 грудня 2023 року проведено засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, профілактики соціально-небезпечних хвороб та формування здорового способу життя.

Оперативна інформація станом на 06.00 15 грудня 2023 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася шістсот шістдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по цивільних об’єктах нашої держави.

Вдячні за допомогу та співпрацю!

13 грудня 2023 року  народний депутат України Борис Приходько вручив  подарунки учнівським та педагогічним колективам Дідівського та Сухополов’янського ліцеїв, а саме: принтер, ноутбук та телевізор. Така увага та допомога освітянам громади є свідченням розуміння важливості розвитку освітніх середовищ та мотивацією до навчання. Також для змістовного дозвілля молоді та з метою популяризації спорту у Замостянському старостинському  окрузі Борис Приходько подарував 11 степ-платформ та 10 бодібарів для заняття молоді фітнесом. Висловлюємо слова щирої вдячності народному депутату Борису Приходьку за активну громадську позицію та підтримку молоді  громади.

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який встановлений Указом Президента від 10 листопада 2006 року на згадку про завершення будівництва комплексу захисних споруд над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.            Цього року 37-і роковини  однієї з  найбільших катастроф техногенного характеру в історії людства, яка назавжди змінила долі тисяч родин. Серед тих, які боролися зі страшним лихом було чимало наших земляків, які, ризикуючи  в ті пекельні дні, з честю виконали свій обов’язок перед Батьківщиною. До ліквідації наслідків аварії було залучені тисячі фахівців різних професій! Отримуючи великі дози опромінення, інженери, будівельники, шахтарі, енергетики, водії, військові, лікарі - усі, хто пішов тоді не тільки за наказом, а й за покликом серця, зупинили невидимого, але  дуже підступного ворога.

ТОВ «Добродія Фудз» запрошує на роботу

Підприємству потрібні укладальники-пакувальники, оператор механічного подавання суміші, апаратник оброблення зерна, вантажник. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій. Режим роботи – позмінний. Підприємство, що розташоване поблизу Чернігова в селищі Михайло-Коцюбинське, забезпечує розвозку працівників власним транспортом до міста та навколишніх сіл.

Управління інспекційної діяльності у Чернігівській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці інформує !

       В Україні  із 01 грудня 2023 року  проводиться  інформаційна кампанія Державної служби України з питань праці  «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці».

Ринок праці мовою цифр

Протягом січня-листопада поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 16,5 тис. безробітних громадян, переважну більшість з яких  охоплено активними програмами сприяння зайнятості.