Подяка

Подяка

Шановні жителі Сухополов’янської громади! Дорогі земляки! Щиро дякую усім мешканцям сіл за висловлену мені довіру на чергових місцевих виборах Сухополов’янського сільського голови, що відбулися 25 жовтня 2020 року. За підсумками голосування я матиму честь вдруге очолювати Сухополов’янську ОТГ. Я високо ціню Вашу довіру і тому робитиму усe можливe і нeможливe, щоб виправдати її конкрeтними справами.  Від щирого серця дякую членам усіх дільничних виборчих комісій, які наполегливо працювали на своїх робочих місцях, забезпечуючи відкритість і прозорість виборчого процесу.  Вибори закінчилися. А попeрeду надзвичайно багато роботи. На 1 сесії 8 скликання відбувся історичний момeнт - до нашої громади приєдналася щe одна 20 по рахунку Валківська тeриторіальна громада. Тому Сухополов’янська ОТГ з 54 насeлeними пунктами по праву, у рeзультаті завeршeння дeцeнтралізації, являється найбільшою сeрeд сільських громад Чeрнігівщини.  Іду в новe 8 скликання з новими сподіваннями, новою eнeргією, новими задумами. Впевнений, що спільно з Вами ми зможемо гідно пройти шлях розвитку.  Сeрдeчно бажаю усім, хто працює на благо нашої громади, кожній родині, кожному її мeшканцю міцного здоров’я і благополуччя. Нeхай усі життєві нeгаразди обходять стороною, а віра у щасливe майбутнє Сухополов’янської ОТГ додає нам всім сили і наснаги.  З повагою до Вас, сільський голова Денис Росовський

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!! Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження депутата громади від Заїздського старостинського округу Ярослава Луцака. Бажаємо Вам від душі могутнього здоров’я, міцних сил для досягнення задуманих цілей. І нехай у Вас завжди буде піднесений відмінний настрій, а життя наповнене приємними моментами, сюрпризами та яскравими емоціями. Будьте щасливі!

З Днем місцевого самоврядування!!!

З Днем місцевого самоврядування!!!

З Днем місцевого самоврядування!!! Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати усіх рівнів, члени виконавчого комітету! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування. Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста. Відзначення такого свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.  Бажаємо усім, хто працює на благо громад, міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань. Нехай щира людська вдячність та повага будуть Вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають Ваші серця серед щоденних турбот.

З Днем Збройних сил України!

З Днем Збройних сил України!

З Днем Збройних сил України! Сьогодні, 6 грудня, українці відзначають День Збройних сил України. Це національне свято всіх українських військовослужбовців. Дорогі захисники, наші любі хлопці! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Бажаємо Вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили. Щастя Вам, радості, сімейного затишку, добробуту та сонячного настрою!

6 грудня закон про реорганізацію громад і районів набуває чинності

6 грудня закон про реорганізацію громад і районів набуває чинності

5 грудня в газеті «Голос України» опублікували текст Закону №1009-ІХ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій" (законопроект №3651-д).

Зі святом введення у храм Пресвятої Богородиці!

Зі святом введення у храм Пресвятої Богородиці!

Зі святом введення у храм Пресвятої Богородиці! 4 грудня, під час Різдвяного посту, православні віруючі відзначають важливе релігійне свято — Введення у храм Пресвятої Богородиці. У народі його також називають Третьою Пречистою.  Вітаємо усіх віруючих жителів громади з цим величним святом.  У світлий день Введення в храм Пресвятої Богородиці від чистого серця бажаємо Вам і Вашим родинам любові, доброти, світлої радості. Нехай у Вас завжди вистачає сил і щедрості. Нехай небесна благодать завжди буде у Ваших душах, а рідні будуть здоровими і щасливими!

Нетель для багатодітної сім'ї

Нетель для багатодітної сім'ї

Придбано нетель для багатодітної сім’ї! 04 грудня 2020 року багатодітна сім’я з села Колісники, яка виховує п’ятеро неповнолітніх дітей, отримала нетель на виконання «Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Прилуцького району, на 2016-2020 роки», затвердженої рішенням десятої сесії сьомого скликання Прилуцької районної ради від 24 червня 2016 року.  Фінансове забезпечення Програми здійснювалося за рахунок виділення коштів з обласного бюджету для закупівлі нетелей та передачі їх на безповоротній основі сільським багатодітним сім’ям. Племінний нетель голштинської породи придбаний в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Батьківщина» селі Калюжинці Срібнянського району.  Величезне спасибі СТОВ «Батьківщина» за наданий транспорт по доставці майбутньої корівки до помешкання господарки, ТОВ «Прилуцький хлібодар» за заготівлю для годівлі кормів.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!! Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження діловода відділу загального та інформаційної діяльності громади Ірину Волошенко. Бажаємо бути щасливою, коханою, життєрадісною. Нехай мрії здійснюються, нехай кожен день дарує щирі посмішки, улюблені квіти, яскраві барви натхнення та приємні зустрічі з близькими. Бажаємо здоров’я та добрих сподівань для доброго жіночого серця.

Зростання прожиткового мінімуму та пов'язаних з ним  страхових виплат

Зростання прожиткового мінімуму та пов'язаних з ним страхових виплат

З 01 грудня в Україні зріс прожитковий мінімум та пов’язані з ним страхові виплати З 01 грудня 2020 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 197 гривень до 2 270 гривень.  Відповідно зросла сума пов’язаних з ним одноразових допомог, які фінансуються Фондом соціального страхування України для потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві абопрофесійних захворювань, а також осіб, які мають право на виплати в разі втрати годувальника. Так, для осіб, у яких право на страхові виплати від Фонду настало з 01 грудня цього року, розмір допомоги складе: • потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві відповідно до ступеня втрати професійної працездатності (максимально 17 розмірів прожиткового мінімуму, встановленого законом для працездатних осіб, при 100% втрати працездатності) – 38 590 грн; • сім’ї у разі смерті потерпілого (100 розмірів прожиткового мінімуму) – 227 000 грн; • утриманцю у разі смерті потерпілого (20 розмірів прожиткового мінімуму) – 45 400 грн. Раніше ці виплати становили 37 349 грн, 219 700 грн і 43 940 грн відповідно. Пресслужба виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!! Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження директора Будинку культури с. Знам'янка Олега Гудименка.  У цей радісний для Вас день від усього серця бажаємо Вам здоров’я, бадьорості духу, невичерпної енергії, добра, щастя, впевненості у завтрашньому дні і гарного настрою! Нехай накопичені Вами життєвий досвід і мудрість допомагають досягати нових висот, а цілеспрямованість та відповідальний підхід до всіх справ стануть запорукою подальших звершень!