Виїзний прийом громадян!

Виїзний прийом громадян!

16 лютого сільський голова Денис Росовський спільно з секретарем ради Ольгою Євтушенко здійснив виїзний прийом громадян на території Білорічицького старостинського округу. Під час прийому жителями округу порушувалися питання облаштування фундаменту колишнього флігеля палацу Рахманових-Волконських (наразі приміщення церкви), забезпечення інтернетом Будинку культури, надання матеріальної допомоги на лікування, тощо. Питання, що потребують детальнішого вивчення та опрацювання, сільський голова взяв під особистий контроль. Дякуємо місцевим мешканцям, які прийшли на зустріч.

До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

Державна служба зайнятості пропонує пошук та підбір персоналу на засадах рекрутингу. Наша найбільша база можливостей до ваших послуг!

З Днем Народження!

З Днем Народження!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження спеціаліста 1 категорії відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища громади Ніну Матвієнко. Нехай же не тільки сьогодні, а й завжди, на Вашому обличчі сяє усмішка, яка так само яскраво і тепло відбивається на обличчях оточуючих Вас людей, даруючи Вам безмежне щастя, щиру радість і тільки найприємніші емоції!

Весілля в ОТГ!

Весілля в ОТГ!

День Закоханих приурочений романтиці, коханню та ніжності люблячих одне одного людей. А ще 14 лютого вшановується пам'ять Святого Трифона, який вважається покровителем подружжя та сім'ї. Зазвичай, цього дня молодята влаштовують весілля та гуляння.  14 лютого в Україні весільний бум. І наша громада не стала виключенням. Саме 14 лютого старостою Валківського старостинського округу Антоніною Нестеренко здійснено державну реєстрацію шлюбу Владислава та Анни. Це перший шлюб зареєстрований у Сухополов'янській ОТГ у 2021 році. Сільський голова Денис Росовський привітав молодят та побажав їм довгого і щасливого подружнього життя. Приєднуючись до привітань бажаємо молодій парі йти, тримаючись за руки. Слухати і чути один одного. Бути заодно і стати єдиним цілим. І пам’ятати, що любов – це теорема, яку треба доводити щодня. Діточок – рівно стільки, скільки Ви захочете, будинок – повну чашу… і трохи більше. Будьте здорові і будьте разом. Вітаємо молодят!

Вшанували афганців!

Вшанували афганців!

Сьогодні у приміщення Публічної бібліотеки громади відбувалися заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення військ з Афганістану.  Грамотами Сухополов'янської сільської ради об'єднаної територіальної громади нагороджені воїни-афганці: 1. Анатолій Тарасенко с. Валки; 2. Олександр Гузенко с. Заїзд; 3. Олександр Шкарупа с. Сухополова; 4. Анатолій Москаленко с. Знам'янка; 5. Анатолій Барабаш с. Сухополова; 6. Сергій Проценко - начальник відділу житлово-комунального господарства сільської ради; 7. Олександр Коваленко - водій сільської ради. Бажаємо всім воїнам-афганцям і їх родинам добра, миру і достатку, міцного здоров’я, наснаги, злагоди на довгі літа!

Покладання квітів!

Покладання квітів!

15 лютого 2021 року з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення військ з Афганістану сільський голова Денис Росовський, секретар ради Ольга Євтушенко, староста Дідовецького старостинського округу Ірина Шуляк, воїн-афганець Олександр Коваленко та депутат громади Олександр Шуляк поклали квіти до пам'ятного знаку у селі Манжосівка.  З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але ми не вправі викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі! Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконуючи свій військовий обов’язок.

Відмова від використання пластикових пакетів!

Відмова від використання пластикових пакетів!

Верховна Рада розглядає Проєкт Закону «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», з набранням чинності якого поступово буде введена заборона розповсюдження надлегких, легких та оксорозкладних (оксобіорозкладних) пластикових пакетів. Замість них пропонується використання біорозкладних пластикових пакетів, що розкладаються за участі мікроорганізмів на елементи природнього походження та відповідають критеріям, встановленим національним стандартом ДСТУ EN 13432:2015 (EN 13432:2000, IDT) «Пакування. Вимоги до упаковки, утилізованої способом компостування і біодеградації. Тестові схеми та критерії оцінювання для остаточного прийняття упаковки». Так, відмова від пластикових пакетів має безліч переваг і вагомих причин: - пластикові пакети негативно впливають на здоров’я людини, бо вони можуть містити такі шкідливі речовини, як свинець, неорганічні барвники та хімічний клей; - пластикові пакети забруднюють землю і воду; - пластикові пакети розкладаються 100-500 років. Ще жоден виготовлений пакет повністю не розклався; - виробництво пластикових пакетів сприяє глобальному потеплінню, бо виробляються з поліетилену – речовини, що отримується при переробці нафти, видобування якої провокує викиди парникових газів; - пластикові пакети вбивають тварин! Не чекайте влучної миті, щоб відмовитися від використання пластикових пакетів. Почніть робити це вже сьогодні! За інформацією Державної екологічної інспекції України

Зі Стрітенням Господнім!!!

Зі Стрітенням Господнім!!!

Щороку 15 лютого християнський світ відзначає велике свято – Стрітення Господнє. У православ’ї воно належить до числа 12-ти найважливіших після Великодня свят.  У це чарівне свято, коли сувора пані Зима зустрічається з молодою дівчиною на ім'я Весна, щоб передати їй свої права, бажаємо всім жителям громади тільки весняного тепла, душевного добра, сонячних днів і міцного здоров'я. Нехай Ваше життя осяває яскраве світло любові, щастя і турботи!

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження директора ДП ДГ "Івківці" Олега Піщенка. Нехай невичерпна енергія, оптимізм і надалі будуть Вашими постійними супутниками в житті, а доля подарує багато світлих літ. Бажаємо Вам святкового настрою, доброго здоров'я, довгих років життя, великого людського щастя та благополуччя.